Запустили Всеукраїнський онлайн розклад з усіма необхідними для навчання матеріалами

 МОН спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад. Він містить посилання на відеопояснення та макети підручників, а також завдання та психологічні вправи.

14 березня в частині регіонів, де це безпечно, запускається навчання у дистанційній формі. Для полегшення організації процесу був створений Всеукраїнський онлайн розклад. Інтерактивний розклад містить посилання на матеріали з різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо) для предметів згідно з календарно-тематичним плануванням.

Онлайн-розклад реалізується на базі інтерактивного Google-календаря, до якого в режимі реального часу матимуть доступ усі охочі. Тобто ви можете просто натиснути на посилання і дивитись програму і матеріали для відповідного класу, або додати уроки у свій Google-календар.

Розклад розроблено для учнів 1–11 класів. Усі бажаючі можуть використовувати ВШО, де містяться відеоуроки, конспекти, тестові завдання, є Кабінет вчителя, який дистанційно може тримати зв’язок з учнем, а також для якої розроблено мобільний застосунок.

Також для всіх класів у календарі заплановано «Психологічні хвилинки» з потрібними вправами.

Для того, щоб подивитись розклад, слід спочатку вибрати клас, а потім в календарі встановити відповідний тиждень. При натисканні на потрібний предмет відкривається меню з посиланнями на відео та підручник (за наявності), який можна завантажити, а також вправи і завданняю



Читати далі: Джерело .

Коментарі